HRVATSKI / ENGLISH

Tvrtka Primus Contactus 2010. godine preuzima organizaciju uvoza i distribuciju više vrhunskih brandova u svojem okruženju – kao najpoznatiji tu su Topcon Europe Medical oftalmološka oprema i uređaji, Breitfeld & Schliekert (najkvalitetniji alat, sitni pribor i potrošni materijal za optike), Technocare (kvalitetom i dizajnom vrhunski stolci za ordinacije i operacione sale) kao i mnoge druge.

Postavili smo visoke standarde u distribuciji oftalmološke opreme i uređaja – Istraživanje za kupca, savjetovanje, kvalitetna ponuda, pouzdan servis, prihvatljiva cijena – čine nas prvim odabirom među optičarima, optometristima i oftalmolozima.

Nije slučajno širenje kroz priznate medicinske / oftalmološke robne marke, jer smo pratili potrebe i želje svojih kupaca. Zato u periodu 2013. – 2019. godine distribucijsku mrežu širimo prema poznatim robnim markama – Labomed (OP mikroskopi i biomikroskopi sa video sustavom), Volk (oftalmološke lupe), Heine (prijenosni oftalmološki uređaji i pribor), CIOM (kvaliteni probni setovi i probni okviri za oftalm. ordinacije), CSO (priznati biomikroskopi sa video sustavom i drugi dijagnostički uređaji), Rodenstock Instruments (oftalmološke jedinice, refrakcijski i dijagnostički uređaji visoke kvalitete), UFSK, Brumaba, Favero Health (OP stolovi, pomoćni stolci, OP namještaj), Katena / Rudolf / Titan Surgical / Albert Heiss / Rumex (instrumentarij za oftalmologiju – operacioni pribor), Kowa (izvrsni dijagnostički uređaji za praćenje glaukoma, dijabetesa, suhog oka), Inami (OP mikroskopi i biomikroskopi), NET Technology (sustavi za snimanje, pohranu i arhiviraje video zapisa i digitalnih fotografija) kao i najnovija suradnja u laserskoj tehnologiji sa priznatom robnom markom inovativne USA tvrtke Lightmed i njemačkog proizvođača lasera A.R.C.

Naša vizija je osigurati vrhunski i pouzdani proizvod u dijelu oftalmološke opreme i pribora, te imati siguran servisni centar za sve dosadašnje korisnike, ali i buduće, kao i za sve robne marke koje nudimo.

Zato taj prvi korak, prvi dodir sa okom (taj Primus Contactus…) mora biti pravilan i savršen odabir.